Бившият професионален боксьор Флойд Мейуедър, който е сред най-богатите спортисти в света, е известен с афинитета си към автомобили Rolls-Royce. В гаража му е пълно с автомобили на луксозната марка. Сега обаче Мейуедър реши да й изневери и си купи Porsche 911 Turbo S от 2022 г.

Цените на тази кола стартират от от 216 100 долара, но боксовата легенда е дал повече, а именно 330 000 долара за новата си придобивка.

Тази сума не е никакъв проблем за Флойд, който неотдавна похарчи 3,1 милиона долара за по-малко от един час за скъпи произведения на изкуството на изложението Art Basel 2022 в Маями Бийч, а на следващия ден пръсна внушителните 1,7 милиона долара, купувайки си четири произведения на Анди Уорхол плюс внушителна по размерите си скулптура.

А що се отнася до коли, Мейуедър изобщо не жали средства. Смята се, че богатата му колекция струва около 20 милиона долара, а освен споменатите вече много модели на Rolls-Royce и новото Porsche 911 Turbo S, има и много Ferrari, Lamborghini, Bentley и Range Rover.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации