Цените на тази комфортна семейна кола започват от $35 385

Минивановете винаги са били най-добрият вариант за тези, които търсят комфортна и просторна семейна кола. С модела Sienna Toyota създаде перфектната рецепта за успешен миниван, който се откроява от останалите в своя клас по редица причини.

След пълен редизайн през 2021 г., марката направи няколко промени за 2022 г., като добави облицовка Woodland Edition. За модела, който ще се появи през 2023 година, Toyota представя ново оборудване: 25th Anniversary Edition, което отбелязва 25-ата годишнина от началото на производството на минивана.

Като един от най-добрите в тази категория, Toyota Sienna разполага с ефективно хибридно задвижване, което може да достигне до 36 MPG както на магистрала, така и в градски условия. Неговата полезност се увеличава допълнително от наличието на задвижване на всички колела, което е много полезно, ако карате в район, където често вали сняг. Както е обичайно, просторните 3-редови седалки могат да поберат до осем души.

Започвайки от $35 385, Toyota Sienna 2023 е практичен, надежден и икономичен хибриден миниван с високи оценки за безопасност.

Toyota Sienna се състезава в малък, но конкурентен сектор на минивановете, който включва Honda Odyssey, Chrysler Pacifica и Kia Carnival.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации