Golf R 20 Years – юбилейната серия на Volkswagen, съчетала в себе си голяма мощност и бързина на пътя. Моделът, успял да съчетае в себе си едновременно спортния и елегантния стил. Това е автомобилът, който само за по-малко от 4,6 секунди е в състояние да ускори от 0 до 100 км/ч, а максималната му скорост на движение е 250 км/ч.

Golf R 20 Years ще се произвежда в продължителност само на една година. При него е предвидено увеличение на максималната мощност от 13 конски сили до най-високите 333 конски сили. Максимално бързото ускорение ще предложи на бъдещите собственици на този уникален по рода си автомобил ексклузивно и тематично изпълнение, което със сигурност ще ги накара да се почувстват като на писта от Формула 1, ще форсира техния адреналин.

Двулитров, четирицилиндров турбокомпресор, с допълнителна функция, наречена Emotion Start, която форсира двигателя до 2500 оборота в минута при неговото стартиране.

Визуално промените са малки и включват: синя облицовка за колелата, капачки на огледалата и седалките, светлини, които изобразяват логото „20R“ върху земята.

На какви цени ще се предлага това уникално по рода си возило, зависи от неговото оборудване. Ако за стандартен Golf R потребителите заплащаха около 52 000 евро, то сега трябва да се бръкнат малко по-дълбоко. За да се сдобият с юбилейния модел на Volkswagen, ще им се наложи да доплатят между 7 и 11 хиляди евро, в зависимост от своите предпочитания.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации