Съобщихме ви, че Volkswagen възобновява марката Scout, която във времето е имала страхотен всъдеход от International Harvester. Това име незабавно ще отиде при новосформирания бранд, който трябва да помогне на германския концерн да се докаже  на американския пазар.

Съобщени са вече два електрически модела – пикап и SUV. Характеристиките, които ще притежават, ще бъдат като на непосредствените им конкуренти на US-пазара. Да речем характеристики като 4х4, регулируемо окачване, бързо зареждане, възможност за презареждане от друг автомобил и други. Според непотвърдена информациясе планира да бъдат произведени 600 000 бройки, като производството ще се осъществява в Америка.

Volkswagen Scout с нова визия - 2 1

До този момент сме наблюдавали само скиците на двата вида автомобила. Искаме да ви представим неофициалните рендери, които са базирани на въпросните скици, които ни дават представа как ще изглеждат новите електрически превозни средства на  маркатаScout.

В действителност самият VW също не знаят точно как ще изглеждат тези два варианта на колите Scout, тъй като моделите все още са на няколко години от серийното си производство. Освен това и никой не знае каква платформа ще бъдат базирани и какви технически характеристики ще получат.

Единствено можем да си припомним, че беше планувано първите прототипи на SUV-то и пикапа да се появят  през 2024г., а серийното производствоще стартира не по-рано от 2026г. Решението на марката Volkswagen да възроди Scout предизвика недоумение сред търговците. Никой не знае как и къде ще се продават новите електрически автомобили, а мнозина са напълно сигурни, че германците създават отделен франчайз.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации