Пазарът е залят с множество продукти и полиращи средства за автомобили, които имат за цел да му придадат блясък и да го предпазят от полепване на вода и мръсотия. Тези препарати обаче са доста скъпички, а и невинаги ги имате на разположение. В този случай със сигурност мнозина от вас ще прибегнат до използването на мокри кърпички или пък до микрофибърни кърпи и препарати за почистване на дома. Дали ще постигнете желания резултат обаче, това е съвсем друг въпрос.

А знаете ли, че има козметичен продукт, с който можете да полирате своя автомобил и че този продукт ще се справи значително по-добре от почистващите препарати? Да, има го и това е балсамът за коса, който всяко семейство притежава. Той не само ще придаде блясък на превозното средство, но и ще го предпази от полепването на мръсотия. И още нещо за него – употребата му върху предното стъкло на колата кара дъждовните капки да изчезват почти без чистачки.

Кое го прави подходящ за това, може би се питат мнозина от вас. Изобщо няма значение каква марка е балсамът, нито пък това дали е скъп или евтин, какъвто и да е, ще ви свърши работа. В съдържанието на всеки един балсам за коса има веществото ланолин, което също като ваксите и пастите за автомобили има полиращ ефект.

Освен това балсамът може да замени и препаратите, наречени „антидъжд“. Измийте и подсушете, а след това нанесете равномерно върху автомобила балсама за коса. Полирайте със суха кърпа и ще получите страхотен ефект. Опитайте веднъж и ще видите как почти без пари ще накарате вашата кола да свети.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации