Автомивките на самообслужване са все по-често срещани в големи и малки градове, както и извънградски райони в цяла България. Този повишен интерес към подобни инвестиции увеличава значително конкурентоспособността, коментират от emveco.bg.

Причините все повече предприемачи да се ориентират към бизнес се дължи на привлекателността на идеята, както и естеството на необходимото оборудване за автомивки на самообслужване.

Научете повече за инвестирането в оборудване за такъв тип предприятия и предимствата на това бизнес начинание в следващите няколко редове.

Какви са предимствата на автомивките на самообслужване?

Те се характеризират с някои ключови особености, което ги прави толкова популярни и предпочитани за дългосрочна инвестиция и устойчивост на пазара:

1. Удобство
Този метод е все по-предпочитан, защото за изпълнението му не е необходимо клиентите да се съобразяват с никого – те осъществяват всичко сами. Клиентското обслужване от своя страна повлиява ефективността и намалява необходимостта от персонал.

2.Независимост
За да почистите автомобила си не се нуждаете от запазване на час или човек, който да поеме ангажимента, както и неудобството от дългото чакане.

3.Изгодни цени
За да почистите превозното средство на автомивка на самообслужване ще са ви необходими между 4 и 8 лева, докато при другите такива, при които услугите се извършват от персонал, цените могат да бъдат дори тройни или четворни.

В допълнение, сред предимствата се нареждат и гъвкави условия за закупуване на оборудване и голямото разнообразие от уреди, които ще откриете.

Какво оборудване ви е необходимо и защо да инвестирате в такова?

Основно предимство на автомивките на самообслужване, е че можете да инвестирате в създаването им дори с по-ограничени средства, защото оборудването, което ви е необходимо не изисква прекалено много финансови средства. Влагането в такова ще подпомогне оптимизацията на дейността ви.

Можете да закупите както отделни елементи, така и цялостен комплект, който включва по-голямата част от нужните устройства и компоненти – агрегати за високо налягане, включващ професионална помпа и електродвигател, електрическо табло, което ви позволява да контролирате агрегатите.

Към него се включват още метално шаси, консумативи, като филтри на входяща вода, Z-образни въртящи рамена, пистолети – както къси, така и дълги, и стойка за поставянето им. Като част от него се окачествява още оперативен панел, който ви дава възможност да извършвате индивидуално програмиране.

Към допълнителните уреди, които се класифицират като част от оборудването за автомивки на самообслужване, се причисляват още машини за почистване на стелки, прахосмукачки, антибактериални диспенсъри и други.

Ще откриете голямо разнообразие от професионални уреди с високо качество онлайн, които може да платите чрез наложен платеж и по банков път, в зависимост от условията на търговеца.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации