Отлично време, празно шосе и суперкола с мощност 720 к.с. – това е нещо, за което мечтае всеки любител на високите скорости. Само, че за целта тябва да имаш глава на раменете и добри шофьорски умения. При този американец явно отсъства както едното, така и другото. Освен това той вече не разполага и със своя McLaren 720S.

Историята започва, когато полицейски патрул открива на 50 метра от път в пустинята в Невада напълно разбит и изгоряла суперкола, която е празна. Малко по-късно става ясно, че шофьорът и неговият спътник за докарани в места болница с леки наранявания. Двамата са оцелели, благодарение на карбоновата капсула на автомобила, която е издържала на няколко преобръщания извън пътя.

Не е ясно с каква скорост се е движила автомобилът, чиято цена е 320 000 долара. Разследването обаче установява, че малко по-рано същата вечер същият този McLaren е  участвал в нелегално състезание с друг автомобил, като то се е провело в близост до мястото на инцидента.

Още по-любопитното в случая е, че това не е единственият  McLaren 720S, който е напълно унижожен през тази седмица в САЩ, съобщава сайтът Wrecked Exotics. В Грейт Фолс, щата Вирджиния, шофьор се опитал да вземе с по-висока скорост завой на една от уличките в малкото градче и се е ударил в пътно дърво. Мъжът е пострадал, но няма опасност за живота му. Колата обаче не става за нищо.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации