Шеста генерация Corsa, пристига с електромотор и 134к.с, предлагайки 330 километров пробег.

Бензиновите и дизелови версии на модела, ще пристигнат малко по-късно през годината.

Електрическото задвижването е посредством 50kw батерия. Водачът може да избира от три различни режима, а именно : Нормален, Еко и Спортен, даващ по-бързо време за реакция газта.

Разбира се, в пакета е включено и бързо зареждане, което позволява зареждане до 80% за 30 мин. Зареждането може да бъде проследено през мобилното приложение “myOpel”, което позволява мониторинг на колата, дори когато сме далеч от нея.

Относно двигателите, Opel споделят, че ще има трицилиндров 1.2 литров, бензинов двигател с турбо (75кс.) и 1.5 литров дизел (99кс.).

Екстериорно, разликата с предишната генерация няма да е много голяма. Новите отличителни белези ще са острите линии и по-лекото шаси. Интериора ще разполага с много опционални екстри.

За осигуряване на безопасността на водача, ще спомагат умни ситеми като, адаптивен круиз контрол, система за следене на слепите точки, разпознаване на пътните знаци и паркинг асистент.

Opel ще започне да приема заявки за поръчки след няколко седмици. Доставките на електрическият модел, ще започнат в края на годината.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации