Bugatti La Voiture Noire на живо във Villa d'Este

26 May 2019 17:39
Bugatti La Voiture Noire на живо във Villa d'Este
Bugatti La Voiture Noire на живо във Villa d'EsteBugatti La Voiture Noire на живо във Villa d'EsteBugatti La Voiture Noire на живо във Villa d'EsteBugatti La Voiture Noire на живо във Villa d'EsteBugatti La Voiture Noire на живо във Villa d'EsteBugatti La Voiture Noire на живо във Villa d'Este
Прочетете повече за:
BugattiLa Voiture Noire
Единственото по рода си, Bugatti La Voiture Noire, набра огромна популярност, не само заради колосалната си цена от 18,69 милиона долара, която го прави най-скъпата нова кола на света, но и заради това, че се смята за духовният наследник на Type 57 SC Atlantic, чийто дизайн е създал Жан Бугати, син на Еторе Бугати.

За пръв път, уникалният прототип, привлече вниманието на света, с появата си на Автосалонът в Женева 2019.
Този път, La Voiture Noire направи своята публична поява на организираното от BMW събитие, носещо името „Конкурс за елегантност на Villa d'Este“.
Смятаме, че мултимилионното творение на изкуството, което е автомобилът, напълно заслужава да е там.

Благодарение на Automotive Mike, разполагаме и с видео, което показва изящните извивки на модела, на пряка слънчева светлина.
Автомобилът показан във видеото, е електрическия прототип, който дебютира на Автосалонът в Женева. Това ни дава обяснение, за липсата на шум от двигателя и защо спирачните апарати се въртят заедно с джантите.
Buggati споделят, че ще имат нужда от поне още две години и половина за да завършат напълно производствената версия.

Спекулира се, кой е собственикът на хиперколата, но все още няма потвърдени данни.Видео : Automotive Mike

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ