Преди срещата на върха на ООН за климата в Ню Йорк, много компании дават своя бизнес принос към тази глобална кауза. Един от лидерите в тежките превози като Scania ще спре на 20-ти септември работата си в централния офис, както и в производствените обекти и местните звена на компанията по цял свят за един час. В това време служителите ще научат повече за измененията на климата и ще дават идеи за това как компанията може да подобри работата си, за да щади природата.

„Ние работим целенасочено в тази посока и това оказва дълбоко влияние върху нашите продукти, нашето производство и начина, по който правим бизнес“, казва президентът и изпълнителен директор Хенрик Хенриксон.

Scania България прави нещо повече и стартира обиколка в 12 града, която ще включва представяне на най-модерните тежкотоварни транспортни средства и автобуси на CNG  из цялата страна. „Това е нашия бърз принос към чисти транспортни услуги“ – каза Петър Дончев, изпълнителния директор на Scania България. Кампанията ще организира местния капацитет от бизнеса за свързаност и създаване на взаимоотношения между клиентите, доставчиците на метан, фирмите-потребители на транспортни услуги, общините и ще демонстрира модерните решения за „чиста“ бързина на доставките.  Форматът на събитието е „Бизнес закуска“ – презентация, филми и дискусии (насочени към бизнеса и обществото), както и тест драйв.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации