Новото Audi RS6 вече е факт, сигурно сте го видели, но също като своя предшественик, моделът ще се предлага само във версия комби или Avant, както го наричат в Audi. Дали обаче това няма да се промени?

Дори и да не стане, RS6 няма да загуби нищо, в Европа има достатъчно много любители на бързите и мощни комбита, които да осигурят финансовия смисъл от съществуването на този модел. А ако Audi реши да наруши традицията и да представи RS6 с триобемна каросерия? Може би тя ще изглежда така, както я показват илюстрациите на X-Tomi Design – истинска сензация в интернет рендърите, както знаете.

Това, което ни харесва най-много тук е начинът, по който е демонстрирана агресията на автомобила – от оформлението на предницата през раздутите калници до изключително скромния като размери капак на багажника, все пак произходът на модела не трябва да се забравя.

А цялата тази агресия е повече от логична, особено като се има предвид, че говорим за автомобил, задвижван от 4-литров V8 мотор с две турбини и мощност над 600 конски сили.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации