Плановете на FCA включват лансирането на нови модели на Maserati, които ще бъдат представени с хибридно задвижване и технологии за автономно придвижване. И противно на по-ранните информации, Maserati планира и изцяло електрически модели. Освен това, вече е сигурно, че Maserati ще остане „изцяло италианска марка” и производството на моделите на компанията ще остане в Италия.

За 2020 година е предвидено лансирането на хибридната версия на Ghibli, но все още няма информация за това каква ще е хибридната система на задвижване на модела.

Марката подготвя и нов спортен модел, който ще е серийната версия на концепта Alfieri, като от компанията дойде информация, че тече модернизация на завода в Модена, която е свързана с производството на бъдещите електрифицирани модели.

Най-вероятно скоро Maserati ще представи и нов Levante, като производството му ще е в модернизираната фабрика в Касино, а първите предпроизводствени бройки ще са готови през 2021 година.

В завода в Торино пък ще сглобяват новите поколение на GranTurismo и GranCabrio, като се предполага, че те ще получат и изцяло електрически версии.

За 2020 са предвидени и освежени версии на Levante, Ghibli и Quattroporte.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации