Новото поколение на Range Rover ще се появи през 2021 г., като силно ще се отличава от настоящия модел. Това се отнася не само за интериора и екстериора, но и за задвижващите системи, твърдят колегите от AutoExpress.

Освен с традиционните бензинови и дизелови двигатели всъдеходът ще се предлага и с хибридна задвижваща система, която ще се зарежда от електропреносната мрежа. Ще има и изцяло електрическа модификация.

 

Като цяло, новият Range Rover ще бъде технически най-съвършеният модел в историята на британската марка. А също така и най-комфортният, тъй като конкуренцията в сегмента на луксозните всъдеходи през последните години става все по-жестока. Свои модели в този клас представиха Bentley и Rolls-Royce, а Mercedes-Benz готови огромен SUV под бранда Maybach.

 

Според информациите до момента, електрическата версия Range Rover ще получи два електромотора – по един на всяка ос. Капацитетът на батериите ще бъда около 100 кВт/ч, което ще позволи на големия и тежък електрически модел да изминава около 500 км с едно зареждане.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации