Марката AITO е от съвсем скоро, но предпочитанието към модела M7 EREV е доста високо и подминава всички очаквания на компанията. По данни на CarNewsChina, първите 4 часа след стартирането на кросоувъра в продажба, компанията-производител е получила около 20 000 поръчки.
Марката е от новите, създадени съвместно от автомобилната компания Seres и телекомуникационният гигант Huawei, който носи отговорност за разработването на цялата електроника, батерии, електрически двигатели и т.н. В този момент гамата на AITO се образува само от два модела – кросоувъра от среден размер M5 и по-големият M7 с дължина над 5 метра.
За разлика път от много други електрически автомобили, AITO EREV има „удължител на хода” – това е малък 1,5-литров бензинов двигател със 123 к.с., който подхранва батерията. Кросоувърът ще се предоставя и в обикновени електрически версии – едната с двигател 272 к.с, а другата 449 к.с.
Батериите на такъв тип коли не могат да се похвалят с голям капацитет – той е окол 40 кВт/ч, която допуска голямата и тежка кола да измине едва 165-195 километра, без да се презарежда.
Екстрите на шестместния AITO M7 EREV е са много и различни, дори задните седалки имат не само отопление и вентилационна система, а дори масаж. В салона са сложени големи и красиви екрани, съвършената музикална система от Huawei с 19 високоговорителя с мощност 1000 вата , функция за видео разговори и други.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации