След множество трансформации Dacia Duster беше подложена на поредната такава. Румънски студенти решиха да я превърнат в луксозна лимузина.
Лимузината е резултат от проект на студенти от Университета по механика и технологии, като за целта е използван модел на Duster от 2018 година. След направените промени дължината на автомобила е достигнала 5,84 метра.
Създателите са нарекли своето изобретение „мобилен офис“ и за да осигурят достатъчно светлина в този офис са монтирали допълнителни прозорци и няколко люка. В салона на Dacia Duster има пет места, разположени в два реда, които са обърнати един срещу друг.
И за да изпълни перфектно ролята си на „мобилен офис“, салонът на автомобила е оборудван с USB-изход за зареждане на лаптоп, голям екран с камера за видеовръзка, сгъваеми маси, които могат да бъдат използвани, както за работа, така и за бизнес срещи.
Знае се, че лимузината ще си остане само в един екземпляр. По време на нейното представяне студентите са показали и други свои разработки, базирани на модела, като измежду тях има и два пикапа.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации