Новият SUV е предназначен да замени колите във возенето на кратки, градски разстояния

Датската фирма Mate показа нов SUV, който е доста по-различен от останалите: става дума за електрически товарен велосипед, предназначен да накара хората да сменят своите четириколесни автомобили и да заложат на промяната.

От компанията – производител на електронни велосипеди твърдят, че новият Mate SUV е истинска алтернатива на автомобил за по-кратки градски пътувания и е проектиран да предложи по-устойчив и екологичен вариант на приблизително 60 процента от кратките пътуванията с кола.

Триколесният SUV Mate има рамка, направена от 90 процента рециклиран алуминий и разполага с 250 W двигател със средно задвижване, който е снабден със сензор за въртящ момент и предлага 66 lb ft въртящ момент. Има вътрешни предавки Envilio, хидравлични двойни дискови спирачки и електрически асистентен пробег до 100 километра.

Товарната зона се намира в предната част на возилото и може да бъде оборудвана с различни модулни опции, включително кутия, покрив и седалки. Могат да се съберат един възрастен или две деца, или пък четири каси с напитки.

От фирмата също така казаха, че „технологията на крилата“ улеснява товаренето, включително достъпа без бариери за деца.

, , ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации