Да, напълно реално е. От Aurus са се заели с направата на електрически мотоциклет Merlon, който ще има мощност 190 конски сили и ще може да измине с едно зареждане 200 км. Вече са разкрити и някои любопитни подробности около него, а моделът е подложен на непрекъснати тестове.
Знае се, че прототипът на мотоциклета е с напълно завършен външен дизайн и експерименталните бройки са подложени на всички възможни тестове. Предвидено е този мотоциклет да бъде използван за ескорт на висши служители на държавите и дипломатически мисии.
Очаква се занапред електрически мотоциклети да се появят и в свободна продажба, но прогнозите са цената му да бъде доста висока. А това навежда на мисълта, че основните негови ползватели ще си останат Министерството на извънредните ситуации и Министерството на вътрешните работи на Русия.
Засега е известно, че Aurus Merlon има един електродвигател с мощност 190 конски сили, успява да набере първите 100 км/ч само за 3,7 секунди, а максимумът, който може да достигне като скорост е 200 км/ч. С едно зареждане на батерията мотоциклетът е в състояние да измине 200 км. Очаква се първите електрически мотоциклети да се появят през 2024 година.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации