Люис Хамилтън се появи на пистата за първи път през 2023 година преди новия сезон във Формула 1.

Хамилтън и Джордж Ръсел се присъединиха към техния отбор „Мерцедес“ на пистата „Пол Рикар“ във Франция за тест на гумите на „Пирели“ за новия сезон. Ръсел кара в сряда, а Хамилтън – в четвъртък.
Тестът отново показа проблемите, които двамата пилоти имаха през последния сезон. Както е известно, седемкратният световен шампион Хамилтън не успя да регистрира нито една победа през 2022 година, тъй като имаше трудности със скоростта.

Това беше предпоследният път, в който Хамилтън трябваше да кара W13 – моделът, който той шофираше през 2022 г. От Mercedes разкриха датата на пускане на пазара на W14 – колата, която се надяват да върне Люис на победния път. Това ще се случи на 15 февруари.

„Сребърните стрели“, чиято историческа победна серия от осем поредни шампионата при конструкторите приключи миналата година, ще разкрият новата си кола W14 онлайн, като същевременно ще има и интервюта с Хамилтън и Ръсел.
Шефовете се надяват благодарение на W14 и, разбира се, на невероятните си умения зад волана, Хамилтън да стигне до рекорден, осми успех във Формула 1, през 2023 г.

 

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации