С нарастващите цени на бензина, нараства интереса към кредити на десетки нови електромобили ( кредити за EV). Днес 59% от потребителите са „Привърженици на EV“, според нови данни от TrueCar, дигитален автомобилен пазар.

Привържениците на EV са купувачи, които са отговорни, че е много вероятно да обмислят закупуването на електрическо превозно средство за следващата си покупка на лизинг.

Това е увеличение от 7% в сравнение със същото проучване, проведено през март 2022 г. Проучването показа, че притесненията на потребителите относно разходите за зареждане и безпокойството за пробег продължават да спадат, докато високите цени на бензина карат повече купувачи да обмислят преминаване към електричество.

През същия период процентът на „отхвърлящите електромобили“ е спаднал от 24% на 19% от анкетираните.

Въпреки това, той също така показа значителни географски разлики в това как купувачите на автомобили се отнасят към електромобилите. Когато компанията се съсредоточи върху потребителите в Детройт, Мичиган, процентът на обмислящите EV спадна до 49%. Въпреки че компанията не е изследвала потребителите в Калифорния, тези числа вероятно ще бъдат обърнати. Голдън Стейт е дом на 40% от електрическите превозни средства в Америка и има стабилна мрежа от обществени станции за зареждане на EV.

Можете да научите повече за днешните предложения за електрически превозни средства с нашите класации за електрически автомобили, луксозни електрически автомобили, електрически SUV и луксозни електрически SUV. Нашето ръководство за закупуване на електрически автомобил показва как закупуването на EV се различава от закупуването на традиционни превозни средства.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации