MINI е любимият автомобил на много британци – обичан заради разпознаваемия си външен вид, компактен градски размер и широки възможности за персонализиране.

И най-новото MINI Electric не е изключение. То е с по-елегантен стил, повече технологии и още повече възможности за осъществяваване на индивидуални желания на клиента.

Предлагано в четири нива на оборудване, MINI Electric се продава с осем различни опции за цвят на екстериора, шест привлекателни дизайна на алуминиеви джанти и четири различни вида интериорна тапицерия. Можете дори да смесвате и съчетавате цвета на покрива и капаците със страничните огледала, правейки вашето MINI Electric наистина уникално.

Като добавите към това и 233 километра пробег, от 0 до 80 процента бързо зареждане само за 36 минути, 270 Nm мигновен електрически въртящ момент и управление, подобно на картинг, можете да разберете защо MINI Electric е най-добрият изцяло електрически хечбек. Всъщност MINI Electric е толкова добър, че си спечели отлична оценка от специалистите от „What Car?“, които оцениха по достойнство неговото бързо ускорение и висококачествен интериор.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации