Chevrolet Corvette Stingray, който ще се появи на пазара през 2023 година, се очаква да има впечатляваща ретро визия.

Нека видим историята на този автомобил и промените, които претърпя във времето.

От началото на 60-те до началото на 80-те Chevrolet Corvette запазва своите извити, плавни и вълнообразни външни линии – тази визия остана норма, докато средата на 80-те не донесе по-плоския дизайн на каросерията.

Сега 60-те се завръщат при новия, модерен Chevrolet Corvette Stingray. Колата изглежда наистина впечатляващо с намигването към миналото, що се отнася до външния й вид. Иначе обаче е модерна и ще ви донесе вълнуващи изживявания по време на пътуване и много комфортно возене.

В задната част има подобрения, вдъхновени от спортните возила, колата е малко по-висока, за да има по-добра аеродинамика, като в същото време е достатъчно практична за ежедневно шофиране в градски и извънградски условия.

Емблематичните задни фарове остават и сега са затъмнени, както и при класическия модел от 60-те. Предните прозорци сега са по-големи, за да осигурят повече видимост на шофьора и пътниците. Решетките на предните калници вече имат модерни въздуховоди.

В заключение можем да кажем, че автомобилът е истинско бижу – напомня за минала епоха, но в същото време е модерен и комфортен и можете да си го карате всеки ден.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации