Автомобилът на Mercedes – C 63 AMG S E Performance е най-мощният C-Class в историята на компанията. Колата става plug-in хибрид с мощност 680 конски сили. Технологията, която е използвана при нея е извлечена от опита на немския бранд във Формула 1 – където, знаем, че са най-бързите автомобили.

Возилото е направено така, че да се компенсира отказа от V8 моторите.
Външният вид на C 63 AMG S E Performance е по-различен от останалите C-Class. Той е доста по-агресивен, дължината му е 84 милиметра, а междуосието е с 10 милиметра повече в сравнение с останалите.

Интериорът е в изцяло спортен стил, а системата за информация и развлечения на панела е актуализирана и подобрена. Има осем режима за шофиране – Electric, Comfort, Battery Hold, Sport, Sport+, Race, Slippery и Individual. Първият използва само мотора на ток и при него се стига едва до 125 километра в час. При втория се използват и двата двигателя.

Ако се кара при режима Battery Hold, батерията ще се запази за по-дълго време. Останалите режими осигуряват plug-in хибридно задвижване. При последния режим Individual, както показва името му, шофьорът може да избира сам какво да прави автомобила.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации