През 2019 година Ferrari пусна своя уникален автомобил SF90 Stradale. Нейните 1000 конски сили обаче се оказаха недостатъчни за част от феновете на бързите коли, като че ли те имат нужда от още повече адреналин, докато шофират. Това подтикна италианския производител да помисли за още по-бърза версия от марката.

Какво да очакваме все още не е ясно, но по време на тестове в Алпите фотографи споделят, че са засекли автомобил, покрит с камуфлаж. Най-вероятно става дума за новата модификация на Ferrari. Старият и новият модел се различават по променената форма на аеродинамичните елементи, праговете и спойлерите на колата. Как ще бъде кръстен и кога ще бъде представен новият модел все още не е ясно, но се очаква това да стане през следващата година.

Ferrari SF90 Stradale е с 4.0-литров бензинов осемцилиндров двигател, три електромотора, благодарение на които се достига мощност до 1000 конски сили, а ускорението е от 0 до 100 км/ч само за 2,5 секунди. Максималната скорост, която може да развие автомобила е 340 км/ч.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации