Хибридната версия на Mitsubishi ще бъде произвеждана в завода на Renault в Испания. Какво ще бъде задвижването и какви технологии ще използва автомобилът от ново поколение разкриха, макар и повърхностно от Mitsubishi.

Кръстоската между японския автомобил и френското Renault Captur ще разчита на 1,6-литров бензинов двигател и електромотор с мощност от 145 конски сили автоматична трансмисия. А най-мощната версия на този хибрид ще има plug-in хибридна система отново с 1,6-литров бензинов двигател и електромотор, но ще бъде с мощност 160 конски сили.

Свързването на новия ASX с Renault Captur е голям плюс за японския производител. От една страна ще бъдат спестени разходите за разработване и стартиране на производството, а от друга – ще бъде опростен процеса на сертифициране в Европа.

Как ще изглежда новото ASX можем да съдим по публикувани изображения от японския производител. Очаква се автомобилът да бъде в стила на Mitsubishi eX от 2015 година. Японците са заложили на стила на SUV-купе, а логото най-вероятно ще бъде преместено от решетката на ръба на капака.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации