Какво ново да очакваме от Audi, оповести изпълнителният директор на компанията Маркус Дюйсман. В интервю той заяви, че приоритет ще бъдат големите и луксозни модели и именно поради тази причина са решили да заложат на А3, автомобилът, за който компанията има големи планове. А това означава, че досегашните А1 и Q2 стават история в света на автомобилите.

Какво точно са замислили от компанията, Дюйсман не сподели, но се предполага, че Audi ще продължи да предлага кросоувър, чието производство е в същия завод в Унгария.

Изпълнителният директор не даде подробности и какво да очакваме от обновеното А3, но е логично да смятаме, че става дума за електромобил. Такива са предположенията на почитателите на марката заради обявеното от компанията решение, че през 2025 година ще бъде пуснат последния модел с двигател с вътрешно горене. Очаква се през 2024 година в серията да бъдат включени спортните модели S3 и RS3.Според производителя тогава ще отпадне и 5-цилиндровият двигател, който не покрива изискванията на екологичните стандарти.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации