Компанията Фулда България е новият представител на испанската марка автомобили Seat за Бургас. Новото представителство на марката отвори врати с официална церемония в досегашната сграда на компанията в Северна промишлена зона срещу Топлофикация – Бургас. Амбициите на дилъството са да продава поне шест пъти повече коли от 2018 г., както и да сервизира всички автомобили от марката в региона. Според експерти в автомобилната област в Бургас, в града за 2018 са продадени малко под 1900 нови автомобила.   

Разположен на площ от 6000 кв.м, с 2100 кв.м. разгъната площ, автоцентърът разполага с шоурум, експрес сервиз, основен сервиз, тенекеджийно и бояджийно отделение, склад за резервни части, масла и гуми, кафе, зона за отдих и паркинг за 60 автомобила. Шоурумът е с реална застроена площ от 640 кв.м  с 10 работни места и в него могат да бъдат разположени 16  автомобила.Помещението за изчакване на клиентите е с облик на кафене с 12 места за посетители и се намира на полуетажа в шоурума.Предлагат се топли и студени напитки , а на видеоекран се излъчват рекламни филми. Складът е на два етажа с обща площ от 440 кв.м. с 1 работно място. Той е оборудван с  модулна конструкция, позволяваща модифициране на рафтовете според нуждите.

В експресния сервиз има 4 самостоятелни клетки и 4 работни места. Разполага с два двуколонни подемници, 1 четириколонен и 1 пътечен мултифункционален.Тук е и пунктът за Годишни технически прегледи. Общата му площ е около 120 кв.м. Основният сервиз има 7 самостоятелни клетки, в които работят 6 души. Разполага с 1 пътечен и 6 двуколонни подемника, като единия от тях е с по-голяма товароносимост за обслужване на големите бази лекотоварни автомобили. Общата му площ е около 200 кв.м.

Тенекеджийното и бояджийно отделение са с обща площ 680 кв.м. и 10 работни места. Разполагат с 4 подготвителни зони, двоен стенд за разпъване  на каросерии, бояджийска камера с размери 7/4 м, стая за миксиране на бои,1 двуколонен подемник и автомивка.

Центърът е оборудван с най-модерна монтажна и диагностична техника и предлага следните услуги за всички марки автомобили: леки и тежки ремонти, компютърна диагностика и регулиране на ходова част, смяна на гуми, проверка на светлини и спирачна система, смяна на масла и филтри, различни експресни и каросерийни ремонти, годишни технически прегледи, авторепаратури и др.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации