Rolls-Royce разкри специален колекционерски Wraith

25 May 2019 15:52
Rolls-Royce разкри специален колекционерски Wraith
Rolls-Royce разкри специален колекционерски WraithRolls-Royce разкри специален колекционерски WraithRolls-Royce разкри специален колекционерски WraithRolls-Royce разкри специален колекционерски WraithRolls-Royce разкри специален колекционерски WraithRolls-Royce разкри специален колекционерски WraithRolls-Royce разкри специален колекционерски WraithRolls-Royce разкри специален колекционерски WraithRolls-Royce разкри специален колекционерски Wraith
Прочетете повече за:
Rolls-RoyceWraith
Колекционерският автомобил, ще бъде представен на тазгодишното Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Grand Hotel Villa d’Este и Villa Erba , за поредна година ще бъдат мястото с уникална и изключителна обстановка, в която посетителите имат привилегията, да се възхищават на най-добрите исторически автомобили и мотоциклети от техните епохи.

Ръчно изработеният Wraith Eagle VIII, е създаден като почит към стотната годишнина на един от най-запомнящите се моменти в човешката история. Продукцията ще е лимитирана само до 50 броя.

Името на специалното издание, има пряка връзка с първият непрекъснат трансатлантически полет, защото в самолета с които Джон Алкок и Артър Браун са извършили невероятното постижение, са използвани авиационни двигатели Rolls-Royce Eagle VIII.

Визията е впечатляваща. Боята е в два тона, Gunmetal и Selby Grey. Този цветови избор и черната предна решетка, напомнят точно на авиационните двигатели използвани от пилотите.
Тематиката, продължава в интериора с черна кожа и месингови акценти.  Месинговите капаци на високоговорителите, показват приблизителното разстояние на полета от 1880 мили, а монограмите "RR" са бродирани в месингова цветна нишка върху облегалките за глава.

Самият производител, определя вида на колата като „съвременна абстрактна интерпретация на гледката, на която би се радвала двойката“.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ