По-издадените калници, дават допълнителни 89 мм на широчината на автомобила и позволяват използването на 280 мм гуми.

Ревизираният боди кит, включва и нова предна част, която добавя малък прорез под основната решетка.
Според Dodge, този дизайн позволява на въздуха, да достига по най-прекият път до радиатора. Страничните прагове са по-големи, за да поддържат външния вид на по-широките калници.
На багажника виждаме, леко променен спойлер.

Charger Hellcat Widebody, се възползва от подобрения в мощността, които се простират отвъд по-широките му гуми.
Подобреното окачване включва : по-твърди пружини, по-големи анти-ролбари и адаптивни амортиьори Bilstein с три режима на работа. Новата електрическа серво система, позволява на шофьора да избере, колко точно да е лек волана. За спирането се грижат чифт 15,4-инчови апарати Brembo.

Отвътре, отопляемите и вентилирани предни кожени седалки Laguna са стандартни, като съществуват и много различни комбинации от цветове и материали за интериора, които може да поръчате отделно.

Hellcat Widebody е оборудван с познатия 6,2-литров V8 със суперчарджър и осемстепенна автоматична скоростна кутия. Конските сили са 707 на брой, а въртящият момент 881 Нм.
Официалните данни показват, че мускулестата кола достига до 96 км/ч за 3,6 секунди и може да покрие четвърт миля за 10,96 секунди. Според Dodge, това е най-бързият сериен седан в света, с максимална скорост от 315 километра в час.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации