Opel внимателно освежава Insignia

04 December 2019 13:18
Opel внимателно освежава Insignia
Източник: Opel
Малко повече от месец след фейслифта на китайската версия на Opel Insignia, която там се продава под марката на Buick, сега дойде ред и на европейския модел. Но с оглед на промените, те могат да забелязани бързо само от най-запалените фенове на марката. Все пак, радиаторната решетка е малко по-различна, като получава и хромиране.

По-важни обаче са новите адаптивни LED светлини IntelliLux, както и кръглите фарове за мъгла, допълнени от промените във формите на предната броня.

Отзад акцентът са новите форми на накрайниците на сдвоената ауспухова система плюс леки изменения и в задната броня.

Тепърва предстои да видим и какви ще са промените в интериора, но там също не би трябвало да очакваме революционни решения. Но пък се очаква безжично зареждане на телефони, модернизиране инфотейнмънт система, като акцентът е върху навигацията. Също така идва и нова камера за гледане назад, безценен помощник при паркиране, който дебютира с фейслифта.

Премиерата на фейслифта на Insignia ще се състои на автомобилното изложение в Брюксел през януари, като тогава се очакват и новини за нови агрегати в моторната гама.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ