Infiniti оповести цените за 2023 година за QX60. Кросоувърът от второ поколение навлиза във втората си моделна година на пазара с увеличения на цените навсякъде, няколко нови функции и тригодишен план за поддръжка, наречен Infiniti Premium Care. Поскъпването е средно 2500$ за всяко едно от четирите нива, от които купувачите могат да избират. Това поскъпване е за QX60 с предно предаване. Шофьорите, които искат задвижване на четирите колела, ще трябва да платят и допълнителни 2000$, независимо от оборудването.
Увеличението на цената е продиктувано от малките актуализации на списъка със стандартни функции. Всяко от нивата на оборудване вече получава безжично зарядно устройство и огледало за обратно виждане без рамка за 2023 г. Моделът Luxe ще бъде с лъскава черна тапицерия на задната броня, а Sensory и Autograph – получават сиви тапицерии. Отопляемите предни седалки, 18-инчовите джанти, 12,3-инчовият дисплей за информационно-развлекателната система и люкът с електрозадвижване продължават да са стандартни.
Infiniti Premium Care е последното допълнение към гамата QX60. Обявен през юни 2022 г. и предлаган на всеки модел на Infiniti от 2023 г., това е интегриран план за поддръжка, който включва тригодишна смяна на двигателно масло и спирачна течност, замяна на гуми, инспекции, смяна на въздушния филтър на кабината и покритие на гумите при опасности на пътя.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации