Audi RS 6 Avant Performance, която ще се появи през 2023 година, е идеалната семейна кола, тип комби. Автомобилът е с нови актуализации и модернизации, които го правят по-мощен и по-комфортен за шофиране и возене. А няколкото нови функции правят така, че да е в крак с времето и актуалните тенденции.

В сравнение с предишната версия, новият Audi RS 6 Avant вече се предлага с ниво на оборудване „Performance“ като стандарт. С тази промяна новият RS 6 Avant Performance пристигна в три различни варианта – Base, Carbon Black и Carbon Vorsprung.

Новото Audi RS 6 Avant вече може да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди, което го прави с 0,2 секунди по-бързо от версията му преди фейслифта. Новият RS 6 Avant се предлага и с RS Dynamic пакет като стандарт, който му позволява да има по-висока максимална скорост.

И трите версии на Audi RS 6 Avant са с нови джанти. Докато базовата версия е с 22-инчови матово сиви джанти с високопроизводителни гуми Continental ‘Sport Contact 7’ 285/30 R22, версиите Carbon Black и Carbon Vorsprung са със същите гуми над 22-инчовите матово черни джанти.

С нов дизайн с пет спици, Y-тематичен дизайн, разработен с помощта на високотехнологичен процес на коване и фрезоване, тези нови алуминиеви джанти са с 11 lbs по-леки от 22-инчовите алуминиеви джанти във версията преди фейслифта. Новите алуминиеви джанти правят спирачния път по-малък.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации