Британската компания на Bentley представя S-версия на купето и кабриолета Continental GT. При двата автомобила има различия от базовия вариант, не са кой знае колко сериозни, но изискват допълнително заплащане.

Най-значимата разлика от нормалния модел е новата изпускателна система, която се чува различно. Двата S-модела са получили лъскави черни детайли по каросерията, затъмнени фарове и обновен дизайн на джантите, които са 21-цолови, а като вариант се предлагат и 22-цолови.

Bentley предлага нова зашеметяваща версия на Continental GT - bentley 2

Цялостното оборудване на Bentley Continental GT S прибавя 48-волтова активна система за потискане на преобръщане. Типът 4,0-литров V8 двигател развива 550 к.с., и 770 Нм завъртащ се момент, а версията Speed отново се предлага 6,0-литров W12.

В обновен вариант купето ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,0 секунди, а кабриолетът за 4,1 секунди. Максималната скорост и на двете трансформации си остава 318 км/ч.

Bentley предлага нова зашеметяваща версия на Continental GT - bentley 3

Визията на Bentley Continental GT S е в съчетание от черно и червено, като за него са използвани естествена кожа и материали от изкуствен велур. Картината прибавя буквата S на подглавниците и на праговете, както и преустроен интерфейс на информационно-развлекателния комплекс, при който графиката е като на Continental GT Speed.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации