Полицията във Франция унищожи две BMW-та, прилагайки закона за правилата по пътищата. Причината за това е, че автомобилите са уловени от видеокамери да дрифтят на главни улици в Турвил-ла-Ривиер.

Местните власти публикуваха видеоклипа, както и снимки на цветен модел Е46 и жълт Е36, които са напълно премазани в гигантска преса. Под публикацията се уточнява, че се налага унищожаването на превозните средства, тъй като през месец май те са взели участие в дейности против закона.

От друга страна притежателят на един от смачканите автомобили твърди, че дори не е получил възможност да се защити по съдебен път с помощта на адвокат, преди окончателното решение на властите.

В Инстаграм собственикът на Е36-цата споделя, че полицията я е конфискувала поради снимка, на която самият той е признал, че е извършвал дрифт, но на празна зона в индустриален район.

Оказва се, че униформените са конфискували автомобила, когато собственикът му не е бил вкъщи и по тази причина той не успява да вземе вещите си от него. Насрочено е дело за 15.01.24 г.

Законите във Франция гласят, че шофьор на лека кола, който я управлява по безразсъден начин, може да бъде глобен до 75 000 евро, като междувременно има опасност от присъда „лишаване от свобода“ за срок до три години.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации