С навлизането на все повече и по-достъпни SUV, изглежда седаните отстъпват по популярност. Mercedes-Benz E450 е тук, за да напомни, че един истински луксозен седан има много какво да предложи, а както очакваме от Е-класът, личи цялостния подход в желанието за съчетаване на лукс и комфорт в един на пръв поглед непретенциозен автомобил.

С конкуренция като БМВ, Е450 показва как трябва да изглежда и да се държи един луксозен седан.

В рамките на портфолиото на Мерцедес, Е450 е средно голям седан, който разполага с 375 к.с. и ергономичния дизайн, типичен за Е-класа. Това е първият Мерцедес-Бенц извън електрическо-хибридната серия на марката (EQ), който има един допълнителен дисплей на таблото и още по-малко бутони – само фаровете за мъгла и аварийните светлини могат да се включват с бутон.

Интериорът е безупречен: с метални елементи, 3D изгледи, широки дисплеи и подходящи, регулируеми ЛЕД светлини в купето, няма да останете безразлични.

Основните плюсове на автомобила са доста по-интуитивното управление и контрол над пътуването, както и някои забавни функции, с които можете да си създадете още по-голям комфорт. Ако добавим и шумозолиращия под, тихата работа на двигателя и подобрената саунд система, пътуването с Е 450 предоставя възможност да си създадете собствен свят. Наблягайки на контрола върху управлението, интериора и удобствата,  Е450 дава заявка, че няма за цел да бъде най-бързата или мощна кола; това е истински, класически, луксозен седан.

Трябва да споменем, че някои от добавените функции и липсата на бутони могат да объркат несвикналите с подобен тип управление, а функциите за асистенция при шофиране, обичайно безупречни при Мерцедес, тук имат нужда от още малко усъвършенстване. Въпреки това автомобилът е създаден за дълги пътувания, управлява се интуитивно, а шофирането е всичко друго, но не и досадно задължение с тази кола.

За любителите на класиките, Е 450 е идеалната кола: няма да ви заслепи от пръв поглед, но мисията ѝ е проста и успешно изпълнена: комфортът преди всичко.

Източник: Motor1

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации