Пикапът среден размер Chevrolet Colorado бе представен от американския гигант General Motors Corporation. Той е трето поколение и ще почне да се продава в началото на следващата година. Фокусиран е предимно върху пазара отвъд Океана. Производството му стартира в завода в Мисури.

Интересното е, че въпреки че е по-нов модел, пикапът е по-малко функционален от предишните. Той ще бъде само с една възможност за междуосие и само с кабина на два реда. За сравнение, предният модел имаше две опции за междуосие и имаше възможност кабината му да е по-малка.

Задвижващите агрегати също са по-малко – бензинови двигатели и турбодизела Duramax вече няма да бъдат предлагани. Сега автомобилът ще бъде с 2, 7-литров бензинов турбомотор с 4 цилиндъра.

Задвижването е задно или към четирите колела, а скоростната кутия има осем степени и е с хидромеханичен автомат.

Какво можем да кажем за интериора?

Той е съвременен, в духа на най-новите кросоувъри на Chevrolet.

Има голям сензорен екран, от който могат да се избират различни режими на движение – общо пет.

Интериорът разполага и с такава поставка за чаши, която може да се използва като трапезна или работна маса. Може да издържи забележително натоварване – до над 200 килограма.

Предишните версии на Chevrolet Colorado са много популярни в САЩ. През първите шест месеца от 2022 година той бе вторият най-продаван в Щатите от среден размер.

Лидер в сегмента продължава да бъде Toyota Tacoma. Nissan Frontier се нарежда на третата позиция.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации