Безпогрешен, дързък, различен, с невероятна индивидуалност, тези думи могат да определят идентичността на марката Citroën. Автомобил, който се откъсва от стандартите на другите модели на пазара, за да внесе своя собствена индивидуалност в превозното средство и на неговите собственици, които търсят много повече, от просто транспортно средство.

Електрификацията не е в противоречие с насладата от живота, на открито. Ето защо Citroën предлага серия от алтернативи в тази област, всяка една по-иновативна от предишната. Например, Citroën My Ami Buggy, който е проектиран за приключения. Или новият Citroën C3, който се предлага на цена от 15 990 евро.
Ако изберем версията ë-C3, изцяло електрическа, цената й започва от едва 15 800 евро. С включена система „Electric Renting“ и помощните средства на плана Moves.

От създаването си през 1919 г. от Андре Ситроен, един от най-големите визионери в историята на автомобила, Citroën е марка, която не се страхува да бъде различна, да се откроява и да изненада света, с всякакви превозни средства и иновации. Със собствена индивидуалност, която отличава неговите творения.

Новото поколение на Citroën C3 е градски и винаги актуален. Този компактен автомобил свидетелства за иновативната и новаторска традиция на Double Chevron да революционизира, както света на автомобилите с двигатели с вътрешно горене, така и този на превозните средства с „нулеви емисии“. От предлагащ всички предимства, очаквани от многофункционален седан, доста под психологическата бариера от 25 000 евро. Безпрецедентни цени за автомобил, произведен в Европа и предлагащ в своята 100% електрическа версия повече от 300 км автономност, страхотна обитаемост, високо ниво на комфорт и цялото технологично оборудване.

Новият Citroën C3 се отличава със своя модерен и атрактивен стил и достатъчно вътрешно пространство. На борда на този изключителен автомобил комфортът се нарича C-Zen Lounge. Глобална концепция, която надхвърля комфорта и комбинира спокойствие и безопасност. Чрез елементи като окачването, седалките Advanced Comfort , текстурата, цвета на тапицерията и покритията. В тази просторна кабина, оборудвана с полезни и интуитивни технологии, Double Chevron революционизира дизайна на арматурното табло, с иновативен Head Up дисплей. Той измества традиционното арматурно табло, в услуга на ергономията и по-голямото спокойствие зад волана. Търсенето на нови и различни пътища също са големите общи нишки, които ръководят развитието на Citroën My Ami Buggy, много специално издание на 100% електрически обект за мобилност. Специално проектиран за бягства и по-приключенски развлечения.

 

Източник :La Razon

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации