Вижте кои са плюсовете на луксозния спортен автомобил

Scirocco е уникален спортен автомобил, който предлага много от плюсовете на Volkswagen Golf, но с  с по-добър спортен привкус.

Той е модел на Volkswagen, който няма много съперници.

Първото Scirocco е представено през 1974 г. и е наследник на Karmann Ghia. Има три поколения на Scirocco, като последното е най-търсеният спортен автомобил след Golf GTI. Ето няколко причини, поради които си струва да имате такава кола.

Много варианти за двигател

Автомобилът трето поколение на Scirocco беше представен през 2008 г. и се предлагаше с избор от три бензинови двигателя и един дизелов мотор. Стандартно всички Scirocco получават 6-степенна механична трансмисия, но има и опция за 6- или 7-степенна трансмисия с двоен съединител.

Лесен за поддръжка

Една страхотна спортна кола трябва да е надеждна за ежедневно шофиране и да предлага интересно изживяване. Scirocco отговаря на всички изисквания с надеждното си качество на изработка на Volkswagen. Не се появяват много проблеми, а ако се появят – те са лесни за оправяне.

Просторен

Третото поколение Scirocco е най-мощният вариант досега и един от най-добрите спортни автомобили на Volkswagen. Има нова система за спортни седалки, която предлага комфортни условия за возене на четирима пътници. Scirocco заимства спортните си седалки от Passat CC.

Тези ергономични седалки тип кофа с облегалки за глава предлагат страхотен комфорт и високо ниво на безопасност. Освен седалките, Scirocco има голямо товарно пространство с обем от 292 литра. Сгъването на задните седалки добавя повече място общо до 755 литра.

Качество на изработка на Volkswagen

Като повечето модели на Volkswagen, Scirocco има най-добро качество на изработка. Scirocco е до голяма степен базиран на Golf, като вариантите Mk1 и Mk2 използват платформата A1. Volkswagen продължи тази практика с третото поколение Scirocco, използвайки платформата на A5 Golf.

Интериорът също е добре изграден с много висококачествени материали.

Качествено оборудване

Стандартно третото поколение Scirocco се предлага с ESP, система за спортни седалки и климатична система. Volkswagen обаче позволява на шофьорите да избират индивидуални варианти като различен кожен салон, отворен покрив и други.

Добро окачване

Scirocco разполага с истинско спортно шаси. Той има проектирани модули за окачване, които спомагат за високото ниво на динамика на автомобила.

Красив дизайн

Освен луксозни спортни автомобили, всички поколения Scirocco имат красив и уникален стил. Това помогна на модела да спечели много почитатели.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации