След по-малко от месец ще се проведе автосалонът в Токио, където японските марки раздават с шепи свежи автомобилни премиери. Една от първите е на щанда на Suzuki, където ще бъде показан новият Ignis. Компанията определя малкия градски модел като кросоувър, което малко ни озадачава, но не променя факта, че симпатягата Ignis изглежда добре.

На практика колата наследява почти без промени концептуалния iM-4. На щанда на Suzuki е изложена и наточената версия Trail, която все още носи табелката „концептуална“, но на практика е обогатен със защитни елементи вариант, с който по-спокойно може да се промъквате из пущинаците. Не очаквайте двойно предаване или понижаващи предавки, поне засега няма никаква информация за нещо подобно.

Интериорът на Ignis и Ignis Trail (естествено с десен волан, все пак това е най-големият автосалон на каращата наобратно Япония) се отличава с доста свеж дизайн и изглежда удобен въпреки многобройните бутони. Шепа от тях намираме дори на волана, което си е съвсем задължително, ако искаш да си готин и cool в очите на зарибените по всякакви смарт устройства японци.

Задвижването вероятно ще бъде поверено на новия еднолитров турбомотор, който Suzuki представи във Франкфурт.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации