Лятото е време за приключения и вълнуващи пътувания и кои сме ние да се противим и да не се отдадем на насладата от това! Така в брой 167 неусетно събрахме палитра от незабравими пътешествия с подобаващи за TopGear „спътници“… От Беклемето през Карпатите та чак до хълмовете на Италия и островите на Канада. От откритите и вълнуващи Mazda MX-5, Alfa 4C и BMW 440i до страхотното „комби“ версия Sport Turismo на Porsche Panamera и умопомрачителното Ferrari 812 Superfast! Иначе традиционно започваме с 10 неща, които ни вълнуват от света на автомобилите този месец. След това рапортуваме за това как се е развила дрифт легендатата на Toyota – АЕ86 превъплътена в GT86 днес.
После идва време да прекараме моменти с тестовите ни играчки. Посрещаме съвършено новото поколение на Ford Fiesta, караме Renault Zoe, изправяме Alfa Giulia срещу Jaguar XE и навлизаме в луксозния пазар с VW Arteon. Далеч обаче не спираме до тук… Отделяме цели четири страници на новия Nissan X-Trail, след това се хвърляме зад волана на интерпретацията на тема Гран Туризмо на BMW в трета серия и попадаме под въздействието на чара на малкото братче на Ford Focus RS. И продължаваме – чакат ви и нашите впечатления от Renault Megane Grandtour и Alfa Romeo Stelvio, до която най-накрая се докоснахме от първо лице.
  Веднага след тестовете се прехвърляме в новият свят на Нюи, където разглеждаме подробно обладаният от ветровете Aston Martin Valkyrie. Следва канадската авантюра с Panamera Sport Turismo, за която споменахме в началото. Говорим си за завръщането на TVR с новия шеф на компанията Лес Едгар. Ето, че дойде момента и на Крис Харис, който ни качва със себе си в кола, която ни пренася в реквием за края на една ера – Ferrari 812 Superfast.
Дори се впускаме в откриването на фантастични зверове с Volvo V90 Cross Country и в лов на най-вълнуващите пътища в света в Карпатите в северната ни съседка с TnT Trip на Automobilisiti и Premium Rally, а даже го запечатихме и във видео. И докато ни държат още влага намираме родния Трансфагарашан под формата на Беклемето в компанията на Mazda MX-5 RF, a накрая, преди да влезем в „гаража“ преминаваме митичния път Ком-Емине с благородната кауза на Fiat Fullback.
Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации