Ревизираната версия на най-големия SUV на Renault, прави официален дебют с много подобрения, някой от които доста значителни.

Външно, вниманието ни привлича нова, по-изразена предна решетка и хромирана ивица, която се простира до подчертаните с хром фарове за мъгла. Има и нови опции за размера на джантите, в зависимост от нивото на оборудване.

Интериорно, промените не са много, но са функционални. Според Renault, предните седалки са по-удобни, отколкото преди и се предлагат удължаващи се възглавници за седалките, допринасящи за комфорта, както и функции за отопление и вентилация. Също така, съществува и функция за масаж на шофьорската седалка, но тя е опционална.

Под капака, Koleos ще разполага с нови и по-ефективни дизелови двигатели, снабдени със система SCR (селективна каталитична редукция).
Стандартният 1.8-литров dCi, ще разполага с 150 к.с. и предно задвижване, които спомагат за среден разход от 5,4 л/100 км.
По-мощният 2.0-литров двигател, ще ни дава на разположение 190 к.с и ще е комбиниран с автоматична трансмисия X-tronic и задвижване на всички колела.

Технологично, подобренията са много впечатляващи.
Те включват : адаптивни LED фарове, следене на осевата линия, предупреждение за сляпата точка, разпознаване на знаците, адаптивен круиз контрол, следене степента на умора на водача и още много други.

Източник : Renault

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации