Букмейкърските къщи, които оперират на територията на България всекидневно се опитват да подобряват и разнообразяват опциите, които предлагат на своите клиенти. Потребителите пък от своя страна търсят все повече опции за залагания и те да бъдат все по-бързи. Точно по тази причина виртуалните моторни спортове се превръщат в новия хит сред любителите на залози.

Сайтовете Bet365, WINBET и Palms Bet предлагат залози на виртуални моторни спортове, а в https://silentbet.com/bg/, чиито експерти правят обзор на виртуалните моторни спортове, можете да разгледате ревютата за всеки един от въпросните букмейкъри.

Какво представляват виртуалните моторни спортове и защо стават все по-популярни?

Виртуалните спортове се управляват от компютър и ви дават възможността да правите напълно реални залози на най-различни видове състезания. По този начин никога няма да скучаете и винаги ще имате едно интересно забавление, което може да се превърне и в доходоносно.

В днешните забързани времена, липсата на търпение и желанието за незабавни резултати, накара букмейкърите да влязат в час с изискванията на потребителите си. Самите потребители се насочиха към виртуалните спортове именно заради големите плюсове на виртуалните спортове и в частност моторните такива.
Едно от най-големите преимущества е, че надпреварите са на всеки две минути. Няма нужда да чакате следващият уикенд, следващото състезание, следващият сезон. Всичко се случва на момента.
Надпреварите са във варианти с 8 и с 12 състезателни коли в различните букмейкърски къщи. Опциите за залог също са много. Имате избор дали да поставите своето предвиждане за победител в конкретното състезание, за място на подиума, можете да комбинирате кои пилоти ще заемат първите две места и как ще бъдат подредени, като същата възможност има и за първата тройка на финалната линия.
Имате възможност да заложите и на това дали даден състезател ще попадне сред първите двама или трима, като в този вариант не е нужно да посочвате кои ще са останалите призьори. Букмейкърите предлагат и системи за залагане на виртуалните моторни спортове, което е още една от причините да бъдат все по привлекателни.

Сайтовете за залози предлагат също така да се информирате предварително за формата на всеки един пилот в последните пет състезания, както и каква оценка му е поставена.

Още по-привлекателни са коефициентите. Логично те са високи, а фаворитите в надпреварите имат ставки между 3.00 и 5.00. Ако пък решите да залагате на изненади, там двуцифрените коефициенти привличат много.

Всяка една надпревара се наблюдава на живо и във всеки един момент в долната част на екрана е изписано кой номер автомобил на коя позиция е. Анимацията е направена отлично във всеки един букмейкър, а също така има и коментар със звук, който допълнително увеличава адреналина на залагащите.

В част от букмейкърските сайтове се предлага и вариант на състезание само от четири коли – Спидуей. Коефициентите са почти изравнени, а тук също можете да залагате на това дали даден състезател ще бъде сред първите двама – шансовете се увеличават, коефициентите намаляват.

Бързи, приятни, интересни, истинско забавление и постоянен адреналин. Това са виртуалните моторни спортове. А с правилна стратегия могат да бъдат и много доходоносни.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации