Тамара, дъщеря на бившия шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун, е станала жертва на обир в Лондон, като се е простила с бижута на стойност 50 милиона паунда. 35-годишната Тамара е известна основно с това, че обича да харчи парите на стиснатия си баща, а след наглата кражба се е чувствала „ядосана и разтърсена”.

Крадците са успели да се справят с 24-часовата жива охрана, която патрулира на улицата пред дома на Тамара, както и системата за сигурност в къщата.

Втората дъщеря на Бърни живее на „Кенсингтън Палас Гардънс”, известна като „Улицата на милиардерите”, като там са и резиденциите на посланиците на Франция и Русия във Великобритания.

Средната цена на къща на тази улица е 36,5 милиона лири, а полицията има постоянно присъствие пред скъпите домове.

Според вестник The Sun, Тамара е заминала за Коледните празници в чужбина и веднага след това крадците проникнали в дома й през градината, като успели да се доберат до сейфа в спалнята.

Кражбата беше потвърдена от говорител на Тамара и съпругът й Джей Рътланд. Полицията заяви, че още няма арестувани, но разследването продължава.

Според Бърни Екълстоун, обирът е дело на вътрешен човек, като той уточни, че Тамара е заминала за Лапландия за празниците и допълни, че се опитал да й звънне на другия ден след обира, но не успял да говори с дъщеря си.

Богатството на Бърни се оценява на 3,2 милиарда долара.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации