Радиаторните решетки на новите модели на BMW продължават да растат, а тази тенденция притеснява част от феновете на марката. Но явно на повечето купувачи това им харесва или поне не им пречи. Нарастването на размерите на решетките на BMW моделите се оказа поляризираща тема и краят й определено не се вижда.

Внушителните X7 и 7 серия са идеален пример за това, а концептуалният 4 Series Coupe, показан тази година във Франкфурт, успя да осигури ново ниво на раздуването на този елемент от дизайна на колите.

„Промените по решетките се оказаха критични за успехите ни. Клиентите на BMW са взискателни. Те искат да изразят нещо и не се плащат от автомобили със силен характер. Дори търсят точно такива коли. Затова решихме да поставим акцента върху силния характер и смелия дизайн”, обясни ПетерХенрих, старши вицепрезидент на компанията, който отговаря за продуктовия мениджмънт.

С други думи, големите решетки остават. И може би наистина следващото поколение на 4 серия ще получи толкова голяма решетка като на концепта от Франкфурт.

Хенрих обясни, че екипът му задълбочено изследва предпочитанията на клиентите на BMW и изводът е, че те харесват новия и по-смел дизайн на решетките, макар и той да остава все още спорен.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации