Преди няколко седмици, Роуън Хорнкасъл и Марк Ричоне (TopGear) ни разказаха за една невероятна, изоставена състезателна Supra. И за да натрият още сол в раните ни, те предоставят още снимки от мястото на което въпросното бижу гние, което всъщност е голямо гробище за редки и уникални състезателни автомобили.

На втората снимка от галерията ни, може да видите тъжната, лежаща по корем Supra. Тя е част от над 200 невероятни стари състезателни коли (много от тях редки), които са оставени да гният някъде в японската провинция. Предназначенията и историите им са различни. Някои са донори за части, други незавършени проекти.

„Гробището“, всъщност е гараж за тунинг и реставриране, който работи от над 50 години, а собственикът разполага с всякакви видове автомобили: американски, JDM състезателни, специални издания Alpina, кей-кар модели и много други.

На третата снимка, вниманието ни приковава автомобил от NASCAR, който е качен на тавана на работилницата. Неговата история е доста необичайна. Всичко започва с един обсебен фен на състезанието от Южна Япония. Той внася колата от Америка, с желанието да я кара по обществените пътища. Успява да я регистрира успешно, след което я кара известно време, като в последствие я продава за украса в магазин.

Собственикът на гаража я купува от магазина и я поставя на най-видното място, а именно на тавана, където седи вече повече от 10 години. И това е само една от стотиците невероятни коли, който имат своя собствена история. Останалите може да разгледате в галерията по-горе, като ви гарантираме, че няма да останете разочаровани.

Снимки: Марк Ричоне

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации