В средата на жизнения цикъл на Porsche Panamera Sport Turismo е предвиден фейслифт, но от това, което се вижда по автомобилите, засечени по време на тестове, промените трудно ще се открият с просто око. Все пак, най-семейно ориентираният модел на Porsche ще получи елементи, заети от 911 плюс някои интересни технологични решения.

Естествено, тук присъстват задължителните промени – нова предна броня и нови стопове отзад, които са пряката връзка с 911.

Много е вероятно, автомобилът, който виждате на снимките да е топ версията Turbo S e-Hybrid, задвижван от 4-литров V8 с две турбини и електромотор, черпещ енергия от малък пакет литиево-йонни батерии.

Друг интересен елемент е появата на дневни светлини, разположени на две нива – решение, запазено за Turbo версиите на Porsche, като изключение от този тренд са само Taycan Turbo и Turbo S.

Все още обаче няма потвърдена информация относно най-важните промени – тези, свързани с двигателите. Но се очаква, че Panamera Sport Turismo ще получи повече мощност във всички свои версии, за да не изостане от тенденцията на пазара за предлагането на все по-мощни модели – чаканият с нетърпение в тази ниша Mercedes-AMG GT73 е идеален пример за това.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации