Автомобилите Ford са навсякъде, американската марка е една от най-масовите в света. Въпреки това, не всеки Ford има най-добрата репутация за надеждност. Consumer Reports представя три модела, които често се развалят и има голяма опасност да ви излязат солено заради постоянните посещения в сервиза. Вижте кои са те.

Ford Mustang 2020
Този автомобил бе изтеглян от производство четири пъти след пускането си скоро след пускането си заради проблеми. Един от тях бе неизправност в скоба на педала на спирачката, която се оказа податлива при рязко спиране. Отделно от това, доста собственици съобщават за проблеми със скоростната кутия. И друго – бутоните/копчетата често не работят и екранът на централната конзола забива. Зпалителните свещи, кабелите на акумулатора, стартерът и алтернаторът също могат да станат причини за посещение в сервиза.

Ford Mustang 2016

Климатичната система е голямата слабост на този модел. Кондензаторът, вентилаторът на климатика и други компоненти в системата се повреждат доста често. Друг проблем е, че мигачите се развалят. Но по-сериозни са неизправностите, свързани с окачването. Задвижващият вал вибрира при висока скорост, а предните носачи и втулки се износват и водят до износване и на гумите.

Ford Mustang 2015

При този модел проблемите с ръждясването на боята са често срещани, а трансмисията и двигателят могат да бъдат определени като ненадеждни. Често се налага смяна на съединител, а това е скъп ремонт. Също така се губи охлаждаща течност и това създава допълнителните проблеми.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации