Дебютът на чисто новия модел на BMW 5-Series се състоя съвсем скоро у нас, като медиите официално отразиха събитието. Продажбите му ще започнат през месец октомври. Заедно с традиционната модификация на 5-Series се появява и електрическа версия i5, която ще се сдобие и с комби вариант през 2024 г.

Към настоящия момент 5-Series ще се продава с три варианта на задвижване – два хибридни и с електрически агрегати. Това е и топ вариантът на модела BMW i5 M60 xDrive.

Наблюдават се промени в дизайна, както и нови технологии. Например операционната система BMW Operating System 8.5. Интериорът се разделя на две части. Към модела може да се добави и хед-ъп дисплей, който да бъде с добавена реалност. Обновената мултимедия има функцията за забавление на водачите с най-различни футболни срещи или увлекателни игри.

Основната версия на автомобила предлага имитиращ кожа интериор, но има възможност да бъде поръчана висококачествена естествена кожа. Седалките са комфортни и са спортен тип. Освен всичко изброено до момента, 5-Series има голям набор от електронни асистенти, като Driving Assistant Professional.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации