През настоящата година Tesla променя често цените на моделите си. Една от последните направени промени от производителите засяга най-популярните и търсени модели. Става дума за Model Y, чиято цена спадна през миналия месец май. Например, цената на Y Dual-Motor Long-Range AWD стартира от $55 430.

Вторият модел, който е сред най-продаваните, категорично е Model 3. По-точно става въпрос за нейния вариант, който има задно предаване. В момента той е на стойност $39 530. В официалния уебсайт на Tesla се споменава, че моделът напълно отговаря и на всички условия за субсидии.

Производителите обещаха, че ще доставят автомобилите на още по-ниски цени през настоящия месец. Експерти в тази област споделят, че чрез тези намаления от Tesla имат желание да увеличат както продажбите, така и доставките си. Твърде вероятно е намалението да е с цел ликвидация на вече произведени модели, тъй като на пазара се очакват нови, по-актуализирани модели.

Появиха се слухове, че производителите работят върху нова версия на Model Y, който ще носи името Juniper. Предвидено е той да се появи на пазара през 2024 г.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации