Autoblog.com излезе с новата си класация която показва кои са най-добрите SUV автомобили в средния клас. Автомобилите са разделени според няколко критерия – вида на задвижването им, с колко реда седалки разполагат и т. н. Показани са първо тези с конвенционални двигатели, като между тях има и хибриди. След това са показани и електрическите модели. Последно проучване сочи че те са предпочитани от американския купувач.

SUV с три реда седалки – Hyundai Palisade – предимството му е голямото пространство което се отваря в багажника и на третия ред. По отношение на техническото оборудване нивата са много високи. Като минус може да се посочи липсата на хибридна версия.

SUV с два реда седалки – Ford Bronco – най-голямото му предимство е високата проходимост и забелязващ се външен вид. Като минуси се посочват, че не е достатъчно добре звукоизолиран от околната среда и малката наличност.

Електрически SUV – Ford Mustang Mach-E – като предимства се посочват атрактивният дизайн, лесна за ползване от технологична гледна точка и кабина с високо качество.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации