Porsche Panamera ще се появи с актуализиран дизайн. Това стана ясно от няколко публикувани снимки, от които се вижда, че автомобилният производител ще развие модела. На пръв поглед луксозното возило не изглежда много променено, но при внимателно разглеждане на детайлите се забелязва, че има няколко налични промени в дизайна.

На първо място се забелязва променената кабина, която изглежда е вдъхновена от дизайна на електрическия Taycan. Panamera ще използва превключвателя на скоростния лост на Taycan.

Porsche Panamera с актуализиран дизайн - porsche panamera spy pics 1

Panamera предлага богато разнообразие от превключватели и бутони, които наподобяват капацитивни сензорни бутони, намиращи се над централното копче. Вероятно е Porsche Panamera да се сдобие с различни фарове, както и с нови задни светлини и брони. На снимките се забелязват две облицовки.

Към момента все още не е ясно какви промени можем да очакваме. Производителят може да предложи голям избор от функции. Един от най-добрите възможни варианти е Turbo S E-Hybrid с 4,0-литров V8.

Няма конкретна дата, на която ще бъде официалното представяне на новата Panamera. Предполага се, че това може да се случи в края на 2023 г., но не е изключено събитието да бъде в началото на следващата година.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации